Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

IK Wormo vit

Exans 5-mannaplan vid omklädningsrummen
22 augusti 2021
13:00

Hittarps IK Gul

Referat

Referat: IK Wormo vit - Hittarps IK Gul

Fantastiskt väder denna söndag! Kontroll av A-plan och både vind och sol hade torkat bort den swimmingpool som var där i veckan. Hittarp var på plats tidigt!

Killarna som spelade match denna dag hade verkligen lagt in en högre växel och jag och Peter kunde bara stå och titta på och se ett fantastiskt femmannaspel. Erik A ställde sig i mål idag och ville stå hela matchen och han fick inte så mycket att göra. De blå killarna gav järnet och matchen var fylld med framförallt passningsspel, INLÄGG - halleda hur många snygga inlägg blev det? Hittarp visade en fantastisk fighting spirit och gav aldrig upp vilket gjorde att matchen var verkligen en trevlig tillställning. Hittarps målvakt jobbade hårt och tappade aldrig modet eller humöret!

Matchen blev till en stor fördel för Exans blå giganter - de var verkligen giganter denna dag och laget visade en kämpaglöd som kommer att smaka gott länge! Hela Hittarps lag var värda ett grönt kort då de aldrig gav upp och Hittarps tränare hälsade att hela Wormos lag var värda ett grönt för kämpainsatsen - men man väljer ut en och vi säger grattis till Hittarps målvakt och till vår Ahmed!
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Eric Andersson 1 0 0 0 0 0
Valter Sandsborg 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

ons 16 jun 2021, 17:30 Hittarps IK Gul - IK Wormo vit